Scaunele gaming - confort si relaxare

Scaunele gaming - confort si relaxare

Scaunele gaming te ajuta sa intri intr-o zona de relaxare extrem de confortabila, astfel încat jocurile pe calculator, navigarea pe internet sau munca de birou este mult mai placuta si in avantajul sanatatii tale. Daca jocurile pe calculator sunt pasiunea ta si cea mai mare parte din zi o petreci in fata PC-ului ai nevoie de un scaun gaming, personalizat special pentru tine.

Cand ne gandim la jocurile pe calculator nu realizam cat de important este scaunul gaming.

Principalul avantaj al unui scaun gaming este ca iti impune o postura corecta. Postura corecta te ajuta sa te joci mai mult timp fara sa obosesti. Faptul ca stai asezat pentru perioade lungi de timp într-un scaun fara design-ul ergonomic poate avea consecinte nefavorabile pe termen lung.

Spatarul:  Spatarul scaunului gaming are functia de a relaxa coloana vertebrala. Persoanele cu probleme de spate sunt  sfatuiti sa acorde o atenie la aceasta componenta a scaunului. Spatarul ideal ar trebui sa fie usor de reglat înainte sau înapoi, fara a fi nevoit sa te ridici de pe scaun. Un scaun cu spatarul mai inalt este ideal deoarece ofera nu doar spatelui ci si umerilor suport total.

Cotiere: Unii oameni prefera scaunele gaming fara cotiere dar ar trebui luata in considerarea importanta acestora: bratele iti pot amorti dupa multe ore de joc. Poti alege tipul de cotiere în functie de jocurile pe care le joci sau nivelul de confort pe care îl cauti.

Tetiera: Aceasta componenta este special creata  pentru jucatorii care sunt predispusi  la dureri de gât. O tetiera contribuie la sustinerea gâtului în timp ce sunteti asezat pentru a va permite sa va jucati multe ore, fara nici un risc de crampe sau dureri la nivelul gatului. Cele mai populare modele sunt cele cu tetiera incorporata in spatar.

Inaltimea reglabila a scaunului gaming adauga un plus de confort. Un scaun ideal ar trebui sa ofere picioarelor altitudinea corespunzatoare, in care sa puti sta cu  seta picioarele ferm pe podea si picioarele se pot misca liber. Acest lucru va permite o buna circulatie a sangelui la nivelul picioarelor, astfel încat va puteti bucura de joc pentru perioade lungi de timp fara probleme sau disconfort.

Jocurile video sunt una dintre cele mai populare activitati de relaxare din întreaga lume si s-au transformat acum într-o industrie de miliarde de dolari.

Pentru jucatorii infocati, a te juca pe calculator nu este doar o activitate distractiva, este pasiunea lor.

Utilizarea unui scaun inadecvat te va face sa iti pierzi concentrarea si sa te tot misti cautand pozitia ideala.  Scaunele gaming imbunatatesc performantele unui jucator si sunt suficient de confortabile pentru a preveni orice durere sau disconfort ce poate intrerupe jocul.

 

scaun-ergonomic-off-904
scaun-directorial-mesh-hm-posejdon
scaun-directorial-cu-tetiera-hm-berger

Adolescentii sunt cei mai infocati cand vine vorba de jocuri pe calculator. Pentru ei producatorii vin cu cele mai interesante sau neobisnuite caracteristici. Scaunele gaming vor duce experienta jocului la un alt nivel. Unele scaune iti ofera senzatia ca te afli intr-o masina de curse.

 

scaun-directorial-galben-hm-hornet
scaun-directorial-mov-negru
scaun-gaming-hm-malibu

 

 

 

 

 

 

 

 


Cu siguranta doriti ca scaunul gaming sa fie suficient de cool pentru a atrage atentia tuturor. Design-ul de scaunului ar trebui sa fie elegant si demn de remarcat.

 

scaun-directorial-gaming-hm-racer
scaun-birou-gaming-hm-trajan
scaun-ergonomic-de-birou-off-308

 

 

Jocurile dureaza ore intregi si in nici un caz nu vrei sa e ridici de pe scaun, nu? Acest lucru dovedeste ca esti un gamer adevarat si investirea intr-un scaun gaming adecvat ar trebui sa fie o prioritate pentru tine.

Fie ca esti un jucator energic, un dezvoltator de jocuri video sau o a persoana care utilizeaza calculatorul pentru mult timp, scaunul gaming are o mare importanta pentru sanatate. 

Mon, 23 May 2016

Post by

0 Comentariu

Comentariu (0)

Lasa si tu un comentariu

Reload

Continua