Termeni si conditii

Website-ul prezent la adresa http://www.ergos.ro, denumit in continuare Ergos, este administrat si reprezinta proprietatea SC Global Network SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/10573/2002, avand cod unic de inregistrare 14962978.

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Prin utilizarea site-ului ergos.ro declarati ca sunteti de acord cu conditiile prezentate mai jos.
1. Definirea termenilor
2. Site-ul http://www.ergos.ro , denumit in continuare ‘Site’, este operat de si se refera la SC Global Network SRL;
3. Prin termenul de “Furnizor” se intelege http://www.ergos.ro si/sau SC Global Network SRL;
4.Prin termenul de “Utilizator” se intelege orice persoana fizica sau juridica ce foloseste serviciile prezente pe site (vizualizare, accesare informatii, inregistrare, creare de cont, comanda de produse si orice servicii existente pe site);
5.Prin termenul “Servicii” se intelege ca furnizorul acorda utilizatorului accesul la datele si informatiile provenite de la furnizorii sai, prin intermediul site-ului.
6.Site-ul nu este si nu poate fi facut responsabil pentru indisponibilitati si defectiuni ce pot surveni in functionarea site-ului si nici pentru continutul site-ului.
7.Imaginile produselor prezentate pe Ergos.ro cat si datele de ordin tehnic ale acestora nu constituie obligativitate contractuala.
8.Furnizorul si furnizorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru niciun fel de pierdere cauzata de catre evenimente care nu se afla sub controlul furnizorului si/sau de catre erori din partea utilizatorului.
9.Furnizorul nu poate fi facut responsabil pentru pierderi directe sau indirect, ce pot surveni din deficient de functionare ale site-ului si/sau de catre folosirea incorecta a serviciilor de catre utilizator.
10.Utilizatorul se obliga sa foloseasca Site-ul doar in scopuri legale si ii este interzis sa:
- Publice, reproduca, copieze, transmita sau transfera continutul site-ului (in forma in care se regaseste pe site sau in forme modificate) catre orice mediu de comunicare sau de stocare a informatiei: publicatii tiparite, website-uri, blog-uri, servere etc.;
- Indeparteze posibile insemne care certifica dreptul de autor ale furnizorului sau furnizorilor sai asupra continutului site-ului;
- Atenteze la buna functionare si la securitatea site-ului, prin orice fel de tactici.
11.Utilizatorul este de acord cu faptul ca furnizorul nu poate controla si nu ofera nici un fel de sugestii, garantii sau conditii privind securitatea sau continutul informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii , prin Internet si/sau prin serviciile site-ului. Utilizatorul este de acord cu faptul ca serviciile sunt disponibile prin Internet si ca furnizorul nu poate garanta ca informatia pe care utilizatorul o primeste sau o trimite folosind serviciile este permanent in siguranta.
12. http://www.ergos.ro are dreptul de a modifica in orice moment continutul prezentului document de Termeni de Utilizare.
12.Folosirea site-ului si a serviciilor presupune faptul ca sunteti de acord cu toate prevederile prezentului document de Termeni de utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezentul document, va rugam sa incetati din a folosi site-ul si serviciile.
13.Drepturile de proprietate intelectuala asupra materialelor prezentate pe acest site apartin Global Network SRL.
Imaginile produselor prezentate pe Ergos.ro cat si datele de ordin tehnic ale acestora nu constituie obligativitate contractuala.Acestea sunt puse la dispozitia noastra de catre furnizori, importatori sau producatori, motiv pentru care pot aparea mici inadvertente intre acestea si caracteristicile reale ale produselor. Dorim sa stiti ca depunem tot efortul pentru a va furniza informatii exacte despre produsele prezentate pe acest website.
Adresa de email la care se poate trimite o sesizarea privind incalcarea dreptului de autor pe site: sesizari.globalnetwork@gmail.com

14.Costurile transportului pentru produsele care sunt returnate catre Ergos.ro sunt suportate in intregime de beneficiarul comenzii.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR - TERMENI SI CONDITII

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de Global Network SRL, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti fara acordul dumneavoastra. Global Network nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dvs. de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora. Global Netweok SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru bresele de securitate care pot exista in serverele companiei de hosting care gazduieste site-ul.

Livrarea produselor

Livrarea in Bucuresti pentru comenzi mai mari de 300 Lei este GRATUITA 

Livrarea comenziilor mai mari de 300 lei, in Bucuresti, este efectuata de ergos.ro. Produsele sunt in general livrare in maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii. Livrarea se efctueaza intre orele 09:00 - 17:00 si este doar pana in fata imobilului.
Livrarea comenziilor mai mici de 300 lei , in Bucuresti, este efectuata de firma de curierat Porumbelul. 
Pretul orientativ al curierului este specificat in pagina produsului.

Livrarea in tara (in afara Bucurestiului)

Livrarea in tara se efectuaza cu "Urgent Curier" sau "Porumbelul". Pretul calculat automat este orientativ el putand varia in functie de volumul coletului expediat / de numarul produselor comandate.

NOTA:

Va rugam sa ne furnizati date de livrare exacte si complete.
Livrarea produselor comandate se face in termen de aproximativ 48 de ore, insa termenul exact va va fi comunicat ulterior plasarii unei comenzi.
Expedierea prin URGENT CURIER se face doar cu firma agreata de Ergos.ro
Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele intarzieri ale expeditiei daca acestea sunt cauzate de transportator.

RETURNAREA PRODUSELOR

Aveti dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice.
Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail la Gloabal Network SRL, Str. Argonului 17, sector 3, Bucuresti, cod postal 032981, telefon 0744.55.44.52, email:office@distributiemobila.ro

In acest scop, puteti folosi modelul de retragere alaturat; folosirea lui nu este insa obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecintele retragerii

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data primirii de catre noi a produselor.

Vom efectua aceasta rambursare prin ordin de plata, rambursarea sumei pe card, mandat postal sau numerar la sediul firmei, in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Expediaţi produsele prin curier sau inmanati-le direct noua la adresa Str. Argonului 17, sector 3, Bucuresti, cod postal 032981, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Costul direct al returnarii produselor va fi suportat de catre cumparator.
Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Se vor opri sumele necesare reconditionarii si reambalarii produselor pentru a putea fi revandute.

1.In cazul in care produsele a caror returnare se solicita prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, componente sau accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, sau nu sunt returnate in aceeasi stare in care au fost livrate catre CLIENT, SC Global Network  are dreptul de a decide acceptarea returului.

2.Produsele ( mobilier, canapele, saltele) executate pe dimensiuni speciale si/sau personalizate de catre client (nu de serie) nu vor putea fi returnate;

3. Pentru a putea fi returnata, comanda Dvs. trebuie sa fie insotita la returnare de toate documentele care v-au fost inmanate odata cu produsul: factura, chitanta, certificate de garantie si orice alte documente care v-au fost predate;

4. Daca nu detineti toate aceste documente, nu puteti returna produsul;

Nu ne asumam raspunderea pentru transportul si manipularea produselor efectuate de catre client si avem dreptul de a refuza returnarea produselor care prezinta deteriorari cauzate de catre transportul si manipularea efectuate de catre client.

Model de formular de retragere

Prezentul formular se trimite inapoi completat doar daca doriti sa va retrageti din contract.

- Catre [aici se introduce numele, adresa postala si, daca este cazul, numarul de telefon, numarul de fax si adresa de e-mail ale profesionistului]:

- Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse -......................................primite la data ........................

- Numele consumatorului (consumatorilor)

- Adresa consumatorului (consumatorilor)

- Semnatura consumatorului (doar in cazul in care acest formular este notificat pe hartie).

MODALITATI DE PLATA:

Stim cat de importanta este achizitia scaunului pentru dvs. si familia dvs. Intelegem ca este o decizie importanta si de aceea i-ati alocat o parte din timpul dvs pretios. In momentul plasarii unei comenzi catre Global Network, consideram ca sunteti de acord cu termenii si politica companiei referitoare la transport, livrare, returnare si optiunile de plata oferite de companie, asa cum sunt ele prezentate pe http://www.ergos.ro, precum si cu eventualele actualizari care se vor face.

Global Network pune la dispozitia dvs produse de mobilier (scaune) cu plata in numerar sau plata online folosind cardul.

Plata in numerar

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul ergos.ro. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata online folosind cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, ergos.ro foloseste sistemul PayU.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin sistemul PayU, Ergos.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

dispute si conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu George Dobritoiu, tel 0785.850.850, office@ergos.ro

Cumparaturi placute pe Ergos.ro !