LIVRARE, RETURNARE si modalitati plata

Livrarea in Bucuresti pentru comenzi mai mari de 300 Lei este GRATUITA 

Livrarea comenziilor mai mari de 300 lei, in Bucuresti, este efectuata de ergos.ro. Produsele sunt in general livrate in maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii. Livrarea se efctueaza intre orele 09:00 - 17:00 si este doar pana in fata imobilului.
Livrarea comenziilor mai mici de 300 lei , in Bucuresti, este efectuata de firma de curierat Porumbelul. 
Pretul orientativ al curierului este specificat in pagina produsului.

Livrarea in tara (in afara Bucurestiului)

Livrarea in tara se efectuaza cu "Urgent Curier" sau "Porumbelul". Pretul calculat automat este orientativ el putand varia in functie de volumul coletului expediat / de numarul produselor comandate.

NOTA:

Va rugam sa ne furnizati date de livrare exacte si complete.
Livrarea produselor comandate se face in termen de aproximativ 48 de ore, insa termenul exact va va fi comunicat ulterior plasarii unei comenzi.
Expedierea prin URGENT CURIER se face doar cu firma agreata de Ergos.ro
Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele intarzieri ale expeditiei daca acestea sunt cauzate de transportator.

 

Returnarea produselor

Aveti dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice.
Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail la Gloabal Network SRL, Str. Argonului 17, sector 3, Bucuresti, cod postal 032981, telefon 0744.55.44.52, email:office@distributiemobila.ro

In acest scop, puteti folosi modelul de retragere alaturat; folosirea lui nu este insa obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecintele retragerii

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data primirii de catre noi a produselor.

Vom efectua aceasta rambursare prin ordin de plata, rambursarea sumei pe card, mandat postal sau numerar la sediul firmei, in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Expediaţi produsele prin curier sau inmanati-le direct noua la adresa Str. Argonului 17, sector 3, Bucuresti, cod postal 032981, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Costul direct al returnarii produselor va fi suportat de catre cumparator.
Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Se vor opri sumele necesare reconditionarii si reambalarii produselor pentru a putea fi revandute.

1.In cazul in care produsele a caror returnare se solicita prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, componente sau accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, sau nu sunt returnate in aceeasi stare in care au fost livrate catre CLIENT, SC Global Network  are dreptul de a decide acceptarea returului.

2.Produsele ( mobilier, canapele, saltele) executate pe dimensiuni speciale si/sau personalizate de catre client (nu de serie) nu vor putea fi returnate;

3. Pentru a putea fi returnata, comanda Dvs. trebuie sa fie insotita la returnare de toate documentele care v-au fost inmanate odata cu produsul: factura, chitanta, certificate de garantie si orice alte documente care v-au fost predate;

4. Daca nu detineti toate aceste documente, nu puteti returna produsul;

Nu ne asumam raspunderea pentru transportul si manipularea produselor efectuate de catre client si avem dreptul de a refuza returnarea produselor care prezinta deteriorari cauzate de catre transportul si manipularea efectuate de catre client.

Model de formular de retragere

Prezentul formular se trimite inapoi completat doar daca doriti sa va retrageti din contract.

- Catre [aici se introduce numele, adresa postala si, daca este cazul, numarul de telefon, numarul de fax si adresa de e-mail ale profesionistului]:

- Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse -......................................primite la data ........................

- Numele consumatorului (consumatorilor)

- Adresa consumatorului (consumatorilor)

- Semnatura consumatorului (doar in cazul in care acest formular este notificat pe hartie).

Modalitati de plata:

Stim cat de importanta este achizitia scaunului pentru dvs. si familia dvs. Intelegem ca este o decizie importanta si de aceea i-ati alocat o parte din timpul dvs pretios. In momentul plasarii unei comenzi catre Global Network, consideram ca sunteti de acord cu termenii si politica companiei referitoare la transport, livrare, returnare si optiunile de plata oferite de companie, asa cum sunt ele prezentate pe http://www.ergos.ro, precum si cu eventualele actualizari care se vor face.

Global Network pune la dispozitia dvs produse de mobilier (scaune) cu plata in numerar sau plata online folosind cardul.

Plata in numerar

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul ergos.ro. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata online folosind cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, ergos.ro foloseste sistemul PayU.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin sistemul PayU, Ergos.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Cumparaturi placute pe Ergos.ro !