Garantia produselor

Prezentul certificat de garantie reglementeaza acordarea garantiei persoanelor fizice, denumite in continuare consumator, asa cum este definit in Legea 449/2003 si O.G. 21/1992.

Durata medie de functionare a produselor noastre este de 3 ani. Producatorul se angajeaza sa garanteze conformitatea bunurilor achizitionate in termen de 2 ani de la data vanzarii produselor conform prevederilor Legii 449/2003.

Consumatorii vor avea dreptul sa ceara repararea produsului fara plata, intr-o perioada de timp ce nu depaseste 15 zile calendaristice de la data la care a fost adusa la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.

Scopul garantiei oferite produselor de pe site-ul nostru este de a repara sau inlocui fara nici un cost suplimentar un produs, numai daca se constata lipsa de conformitate sau defecte de fabricatie.

Repararea se efectueaza numai pentru defecte gasite rezultate din fabricarea gresita a produsului. Va rugam sa verificati ca ati primit produsul nedeteriorat. Daca descoperiti defecte de fabricatie va rugam sa ne contactati. Este important sa procedati astfel inainte de a incepe montarea produsului.

Garantia produsului este valabila doar daca produsul achizitionat este folosit in mod corespunzator si doar in scopul pentru care a fost conceput.

Nu se asigura garantie in cazul tapiteriei.

Garantia devine nula sau inaplicabila daca produsul este:

- Incendiat, deteriorat, furat, decolorat in urma unei expuneri la soare, expus la o sursa puternica de caldura, vopsit, deteriorat in urma calamitatilor, rupt sau zgariat in urma lovirii sale, depozitat in conditii de umiditate, curatat cu substante neadecvate, depozitat sau folosit in conditii improprii sau din cauza defectelor survenite in erorilor de montaj.

- Folosit in regim industrial, in locuri publice sau in scopuri profesionale.

- Modificat (gaurit, vopsit, lipit, etc...).

- Defectat in urma nerespectarii de catre consumator a instructiunilor de utilizare, intretinere, montare, manipulare, transportului necorespunzator de catre client de la magazin la domiciliu.

Pentru a beneficia de garantie consumatorul este obligat sa se prezinte cu certificatul de garantie completat corect precum si cu documentul de plata (factura sau bon fiscal). Intretinerea si reparatiile in termen de garantie se executa de catre Producator.

Garantia nu se aplica in cazul revanzarii produselor.

Garantia nu acopera uzura normala a produsului, taieturile, zgarieturile, sau orice alta deteriorare accidentala sau consecventa cauzata de impact sau de catre consumator.

Producatorul ofera o garantie de 6 luni persoanelor juridice .

Greutatea maxima admisa este de 90 kg pentru scaunele ergonomice si 100 kg pentru fotolii.

Conditii de intretinere a produselor:

- Curatarea tapiteriei difera in functie de caracteristicile de material pe care le-ati ales si cat de murdare sunt. Cele mai multe materiale pot fi curatate cu o carpa umezita in apa sau intr-o solutie cu detergent. Nu puneti produse de curatat direct pe pete! Nu folositi clor! Pentru intretinerea pielii, folositi solutii speciale destinate acestora. Aplicati solutia pe o bucata de panza fina si nu direct pe piele!

- A se feri de actiunea directa a razelor de soare si de ploaie.

- A se feri actiunea substantelor uleioase, hidrocarburi etc. Aceste substante pot duce la deteriorarea tapiteriei.

Nu se asigura garantie pentru partile tapitate: sezut/spatar/manere.

Clientul este de acord cu faptul ca produsele din materiale naturale precum: piele, lemn masiv, furnir din lemn masiv nu pot fi fabricate identic din punct de vedere al texturii, nuantelor de culoare pe diferite suprafete si a particularitatilor aparente pe material. Acestea nu sunt considerate defecte de calitate.

Cumparaturi placute pe Ergos.ro !