politica de Confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Global Network SRL, avand codul unic de inregistrare nr. 14962978, numar de ordine in registrul comertului J40/10573/2002, telefon 0744.55.44.52, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de Global Network SRL, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti fara acordul dumneavoastra. Global Network SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dvs. de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora. Global Network SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru bresele de securitate care pot exista in serverele companiei de hosting care gazduieste site-ul.

S.C. GlobalNetwork SRL este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal nr de inregistrare 27167

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in caliatate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:
- dreptul la informare (art.12)
- dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
- dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
- dreptul de opozitie (art.15);
- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
- dreptul de a se adresa justitiei (art.18).
Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de Global Network SRL in conformitate cu scopurile mentionate. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.

Politica privind cookie-urile

In timp ce vizitati ergos.ro anumite informatii privind utilizarea site-ului nostru vor fi monitorizate si colectate, prin tehnologii de tip “cookie” sau similare.

In 26 mai 2011 s-a implementat Directiva Europeana 2002/58/EC, cunoscuta drept "cookie law". Aceasta prevede ca orice website care colecteaza informatii privind comportamentul vizitatorilor sai, sa obtina consimtamantul vizitatorilor pentru folosirea cookie-urilor si altor aplicatii similare.

Aceasta pagina are rol de a va informa care sunt informatiile pe care le colectam:

- Nu folosim cookie-uri care va pot identifica personal
- Folosim cookie-uri pentru:
                                - a intelege cum sunt utilizate site-urile noastre la nivelul ansamblului de vizitatori (nu la nivel individual), pentru a putea imbunatati experienta de utilizare;
                                - a va oferi informatii consistente si relevantea;
                                - a oferi serviciile necesare pentru utilizarea in cele mai bune conditii a website-urilor noastre.

Folosind site-ul nostru sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor, insa aveti libertatea sa va schimbati setarile browser-ului daca doriti sa le stergeti sau sa le blocati. Totusi, recomandam sa le pastrati active, deoarece:

- Veti obtine cea mai buna experienta de utilizare si veti beneficia de functionalitatile suplimentare, cum ar fi: sondaje, butoane pentru social media etc.
- Ne veti ajuta sa imbunatatim site-ul – este important ca noi sa intelegem cum sunt utilizate site-urile noastre, pentru a ne perfectiona. Aceste cookie-uri nu colecteaza informatii personale despre dumneavoastra, ci date despre:
                               - cele mai populare pagini – astfel le putem face cat mai accesibile;
                               - care pagini nu sunt folosite – astfel vom indeparta continutul inutil;
                               - ce informatii se cauta – astfel vom facilita accesul la informatiile cerute de utilizatori unde apar erori – ca sa le putem repara;
                               - unde trebuie sa ne focalizam eforturile de dezvoltare pentru a fi la zi cu tendintele de utilizare a bowser-elor (Internet Explorer, Firefox, Safari) si aparatura folosita (tablete, desktop-uri, mobile).

In timpul primei vizite pe site-ul nostru, veti observa un mesaj care va informeaza despre utilizarea cookie-urilor.

Puteti refuza sa acceptati cookie–urile sau sa alegeti sa fiti informati inainte de a accepta cookie–urile configurandu-va computerele in felul urmator:

Pentru Microsoft Internet Explorer 6.0:

1. Alegeti meniul "Tools", urmat de “Internet Options".
2. Apasati pe tab-ul "Confidentiality"
3. Selectati nivelul dorit folosind cursorul,

Pentru Microsoft Internet Explorer 5.0:

4. Alegeti meniul "Tools", urmat de “Internet Options
5. Apasati pe tab-ul "Security"
6. Selectati “Internet” apoi “Custom Level”
7. Selectati “Cookies” si apoi alegeti optiunea dorita.

Pentru Netscape 6.X si 7.X

8. Alegeti meniul ”Edition”, urmat de "Preferences”
9. Apasati pe tab-ul "Confidentiality" si apoi “Security”
10. Selectati “cookies”

Pentru Firefox:

1. Alegeti meniul "Tools", urmat de “Options”
2. Apasati pe tab-ul "Privacy"
3. Apasati ”cookies”

Pentru Opera 6.0 si mai noi:

1. Alegeti meniul "File", urmat de "Preferences".
2. "Privacy"