Scaune pentru living

Atunci cand vrei sa cumperi cele mai bune scaune pentru living vei vrea sa alegi piesele care sunt nu doar confortabile ci care se si potrivesc, dar care sa fie si durabile.

Grea decizie, nu?

Pentru a veni in ajutorul tau, iti spunem, ca in mare trebuie sa te orientezi dupa 3 lucruri cand cumperi scaune pentru living, si am facut pentru tine lista de mai jos. Astfel, nu trebuie sa mai privesti cu groaza ideea de a merge prin magazine dupa scaune .

scaune living

1. Alege corect dimensiunea:

- masoara sufrageria, inainte de a alege orice mobila nu doar scaune. Masoara apoi spatul in care vrei sa intre scaunele. Vei vrea sa te asiguri ca ai si loc sa te misti pe langa ele.

- asigura-te ca scaunele nu vor parea mici pe langa canapea.

- scaunele mici, de efect, se potrivesc si in spatii inghesuite. Daca simti ca nu vei supraumple livingul le poti folosi.

2. Hotaraste-te asupra unui stil

scaune living

- alege un model de scaune pentru living in concordanta cu canapeaua. Daca iti este greu sa faci asta cumpara un set sau foloseste-te de huse. Doar sa ai grija ca husele sa nu fie prea evidente.

- poti alege si scaune complementare cu canapeaua. Acestea pot avea culori din acelasi spectru, si modele similare.

- ia in considerare atmosfera din camera, daca ai o camera folosita formal si rar atunci poti folosi fotolii in loc de scaune .

3. Alege materialul

scaune living

- scaunele din piele vin intr-o varietate de stiluri si vor da sufrageriei tale un aer sofisticat atunci cand sunt combinate cu mobila moderna.

- scaunele din materiale se potrivesc atunci cand vrei ceva casual si colorat, acestea se gasesc in multe culori si modele si va pot aduce o pata de culoare in sufragerie.

scaune living

- scaunele din mocrofibra, sunt potrivite atunci cand ai animale sau copii pentru ca vei avea nevoie de scaune care sa se curete usor.