Avantajele oferite de saltele spuma?

Avantajele oferite de saltele cu spuma pot fi rezumate in 4 idei simple. Calitatea sau longevitatea unei saltele tine e determinata de densitate si greutate. Spuma mai densa are celule care rezista mai mult timp la expansiunea si contractie.

saltele cu spuma

Confort: saltelele din spuma sunt mult mai confortabile pentru ca nu pun presiune pe niciu-o parte a corpului si nu creaza disconfort. Spuma vine pe nivele de confort de la subtire pana la foarte groasa, alegerea este a ta. Pentru cupluri o saltea cu spuma ii da fiecarui partener independenta, si suport individual.

Curatenia: datorita structurii celulelor in spuma, in saltea nu se pot aduna particule de praf si microorganisme. Fiecare saltea este acoperita cu o husa cu fermoar care poate fi inlaturata pentru curatare si schimbare.

saltea cu spuma

Posibilitatea de a alege dimensiunile: pentru o saltea cu spuma puteti cere dimensiunea si forma dorita.

Costul: modul simplu de a produce spuma poate face ca salteaua sa coste mult mai putin decat una normala.

Saltelel cu spuma pot fi confectionate din:

- spuma poliuretanica – spuma poliuretanica este un produs derivat din petrol si se poate gasi itr-o varietate de densitati. Fiecare densitate a spumei poate crea o saltea moale, dura sau medie.

saltele cu spuma

- latex: produse 100% din latex extras din arborele de cauciuc spuma latex are o calitate foarte buna si are o elasticitate mai mare decat spuma poliuretanica. Ca rezultat, saltelele si pernele din latex au o durata de viata cu 4 ani mai mare.