Saltele ieftine de cea mai buna calitate

Suntem siguri ca modelul Confort Box Lineaflex va fi cel care va va satisface in totalitate.

saltele ieftine pret

Este o saltea care inglobeaza cele mai noi tehnologii, pastrand un pret minim pentru calitatea oferita. Pentru ca, oricat ne-am stradui sa facem economii, constientii fiind ca o saltea este responsabila pentru calitatea a cel putin o treime din viata, criza in care continuam sa ne zbatem este extrem de restrictiva cu cumparaturile noastre.

Renuntam la concediile in strainatate, la hainele si obiectele electrocasnice care nu sunt de imediata necesitate, la ce trebuie sa mai renuntam?! De fapt, nu trebuie sa renuntam la mai nimic, trebuie doar sa cautam acei comercianti care ne ofera acele lucruri pe care le dorim la pretul corect.

saltele ieftine noi

Este clar ca nu ne vom mai uita dupa modelele de top, insa, stati linisti, de multe ori acestea nu sunt decat un moft, un produs obisnuit, ambalat frumos. Oricum, ceva este sigur: a sosit timpul sa fim mult mai atenti cu cheltuielile noastre, mult mai restrictivi si mai pretentiosi. De fapt, aceasta este si o atitudine eco. Risipa continua nu va mai putea fi sustinuta mult timp.

saltea ieftina

Caracteristicile tehnice ale acestei saltele ieftine:

- Salteaua este realizata cu un sistem de arcuri biconice din otel temperat, foarte rezistent, silentios si flexibil. Asigura confort optim si o buna sustinere a corpului.

- de-a lungul perimetrului saltelei este un sistem cu rol antilasaew, care garanteaza confort in timpul somnului si elimina senzatia de alunecare.

- pentru rigidizarea structurii se foloseste pasta termofixata si siliconata

- salteaua este umpluta cu bumbac si are compatibilitate optima cu pielea.

- husa si umplutura garanteaza capacitatea mare de ventilatie.

- husa are priprietati antialergice, antibacteriene si antiacariene