Saltele Dormeo pentru somn linistit

Cei care folosesc dormeo isi iubesc saltelele. Nu doare datorita calitatii materialului, sau atributelor anatomice si ortopedice, sau datorita garantiei ci si datorita confortului pe care il asigura in timpul somnului.

saltea dormeo

Cu totii suntem diferiti si dormim in moduri diferite. Dar cand vine vorba despre patul perfect toti gandim la fel: trebuie sa fie confortabil, ca si cand ai dormi pe un nor. In realitate patul perfect difera pentru fiecare din noi. Si noi oferim toate posibilitatile: saltele mai moi sau mai dure, din substante naturale sau nu, cu diferite inaltimi si lungimi, ecologice sau neecologice, dar toate confortabile.

dormeo

Saltelele Dormeo au fost proiectate pentru a remedia problemele cu somnul. Pentru a asigura o calitate inalta a somnului fiecare saltea dormeo trce prin teste de laborator care nu garanteaza doar calitatea saltelei ci si dovedeste cu cea mai buna tehnologie ca salteaua este buna pentru organismul uman. In ceea ce priveste durerile de spate nu va putem promite miracole.

Majoritatatea clientilor nostri au constatat o ameliorare a durerilor de spate sauale articulatiilor dupa ce au dormit pe saltele Dormeo.

Chiar si atunci cand alegem Dormeo cu arcuri putem scapa de durerile de spate si disconfort pentru ca arcurile dintr-o saltea Dormeo nu sunt metalice ci sunt facute dintr-un material cu o elasticitate mare, care permite saltelei sa isi recapete forma si care nu va provoaca niciun disconfort.