Oferte de pret si modele aparte pentru saltele de pat

O mare parte din viata ne-o petrecem in pat , dormind. Efectiv minim 1/3 din viata suntem in pat pe o saltea.

Si totusi dupa o asa mare perioada de odihna ne trezim obositi si cu dureri, de ce? Odihna nu are legatura cu cantitatea ci cu calitatea somnului pe saltele de pat!

saltele de pat

Milioane de oameni nu reusesc sa se odihneasca pe saltele de pat, iar acest lucru poate duce la apatie, probleme de memorie, neputinta de a face anumite lucruri, incapacitate de concentrare sau, in cazuri extreme, chiar si la halucinatii.

Produsele din categoria saltele de pat, pot fi utilizate chiar si 10 ani fara a-si pierde calitatile. Este o investitie pe termen lung in confortul si sanatatea ta si tocmai de aceea trebuie sa cumperi cele mai bune saltele de pat. Noi iti oferim diverse tipuri de saltele de pat potrivite pentru diverse paturi din casa ta la cele mai bune preturi.

saltea pat

Nu mai astepta ! Doar saltele de pat de calitate iti pot face o noapte perfecta!?

Stiati ca saltelele de pat saunt de 8 tipuri?

1. Saltea ortopedica – realizata din materiale de calitate, iti asigura somnul intr-o pozitie corecta.

2. Saltea ergonomica – este flexibila si ofera o buna sustinere corpului eliminand senzatia de alunecare

saltea ergonomica

3. Saltea latex – creata dintr-un materiale antibacterianm hipoalergic este dedicata persoanelor cu alergii.

4. Saltea medicala - recomandata persoanelor cu afectiuni ale coloanei vertebrale

5. Saltea cu arcuri - este alegerea traditionala, iar arcurile pot fi din diverse materiale, cel mai des intalnit fiind otelul.

6. Saltele cu fibre de cocos – sunt algeri eco ce ofera si o buna sustinere coloanei vertebrale. Fibrele de cocos sunt hipoalergice si previn acumularea prafului si acarienilor.

saltea pat

7. Saltea din poliuretan - contine spume poliuretanica a carei densitate determina rigiditatea suportului, Poate sustine o greutate crescuta si se pliaza pe forma corpului.

8. Saltea pentru copii - copii au nevoie de sustinere supliemntara in timpul somnului in asa fel incat salteaua sa nu le afecteze buna crestere a coloanei vertebrale. Pentru copii nu sunt recomandate materialele sintetice.