Saltele 190x80:

Saltele 190x80 ortopedice

Saltele 190x80 ortopedice confortabile mai sunt cunoscute si sub denumirea de relaxa, aceasta imbina ergonomia si confortul oferind o saltea clasica, avand proprietati moderne. Aceasta saltea ortopedica are o inaltime de 20 cm si la baza arcuri de tip Bonell fabricate din otel carbon de 2,2mm separate din patru in patru randuri cu spuma poliuretanica acoperite de un strat de pasla dura peste care sunt puse vatelina, T.N.T. si poliuretansaltele 190x80 ortopedica

Saltele 190x80 Superortopedice

Saltea 190x80 superortopedica Sofia cu arcuri care sustin in conditii de confort maxim o singura persoana. Este o saltea 80x190 cm care sustine coloana vertebrala intr-o pozitie corecta, garantand un somn de calitate.

saltele 190x80 superortopedice

Saltea 190x80 superortopedica lux

Salteaua Super ortopedica lux este de un nivel superior fata de salteaua super ortopedica normala, diferenta majora constand in fasia de spuma poliuretanica care este introdusa la fiecare rand de arcuri conferind o rigiditate sporita. Salteaua Super Ortopedica Lux are straturile superioare dublate, doua bucati pisla, doua straturi TNT si doua straturi poliuretan.

Saltea 190x80 lux

Saltele 190x80 pocket spring

Saltele cu sistem pocket spring ce ofera un confort sporit si confortabil atat tie cat si partenerului tau. Sistemul pocket spring al saltelei confera o rezistenta si durabilitate sporita datorita arcurilor pozitionate individual impachetate in buzunare proprii permitand astfel miscarea individuala a fiecarui arc. Prin urmare cu salteaua pocket spring miscarile unei persoane nu influenteaza cealalta persoana creand astfel un confort sporit.

saltele 190x80 pocket spring

Saltea 190x80 memory foam

Saltea Memory Foam 190x80 este o saltea de calitate superioara, recomandata oricarei persoane care doreste confort, ea fiind cea mai buna solutie pentru suportul coloanei vertebrale. Este o saltea constituita dintr-un strat de spuma Memory Foam cu o grosime de 5 cm, asezata peste o baza de spuma poliuretanica cu densitatea de 25.

saltea 190x80 memory

Saltele 190x80 Latex

Materialul saltelei, latex-ul este ideal pentru cine vrea sa doarma intr-un mod natural si sanatos. Salteaua este elastica si anti-alergica.
Datorita prezentei microcelulelor de aer intercomunicante, spuma de latex permite o aerisire interna superioara, o stabilitate termica crescuta, iar elasticitatea ei permite mularea efectiva pe corp in timpul somnului.

saltea latex 190x80