Saltea 1 persoana

Salteaua ergonomica este realizata din burete si este special creata pentru 1 persoana, dar contine si strat de spuma poliuretanica captusit in vatelina si fibre naturale. Bumbacul tratat antibacterian isi face simtita prezenta in tesatura saltelei, fiind foarte placut la atingere. Combinarea materialelor de calitate permite acestei saltele sa se aeriseasca intr-un mod corect. Datorita materialelor de calitate superioara, salteaua va rezista foarte bine in timp, devenind astfel o investitie de care va veti bucura pe termen lung. Saltea ergonomica are calitatea celei superortopedice, mentinand corpul intr-o pozitie corecta in timpul somnului.

Pozitia nu este doar una corecta, ci este si foarte confortabila. Aceasta saltea ergonomica 1 persoana are calitati ortopedice, mentinand corpul intr-o pozitie corecta in timpul somnului. In plus, gradul de confort oferit este si el mult superior altor modele din gama. Este o investitie pe termen lung in confortul si sanatatea ta si tocmai de aceea trebuie sa cumperi cea mai buna saltea pe care ti-o permiti. Alegerea celei mai potrivite fermitati pentru salteaua ta trebuie realizata in functie morfologia corpului tau. Nu trebuie sa fie nici prea dura, dar nici prea moale pentru a mentine dreapta coloana vertebrala. Astfel, vei evita aparitia durerilor de spate.

Saltelele pentru o persoana deobicei incep de la dimensiunea de 60x190, dar ele sunt alese dupa dimensiunea patului, vezi oferta noastra de saltele sau contacteaza-ne iar departamentul nostru de relatii cu clientii te va ajuta in a alege salteaua potrivita pentru tine.