Paturi piele ecologica la preturi reduse!

Paturi piele ecologica – motive pentru care sunt din ce in ce mai cumparate

Cand vine vorba de amenajarea casei se pune intotdeauna accent pe crearea unui ambient cat mai relaxant si practic, spatiul personal fiind foarte important. Va prezentam de acesta data un element cheie in orice locuinta. Patul, in cazul acesta - patul din piele ecologica, cu tetiera captusita, creat special pentru sporirea confortului.

Placute la atingere 

Paturile din piele ecologica - ideale pentru serile pentrecute alaturi de cei dragi, cand urmaresti un film bun sau cand sa citesti o carte.Nu mai cauti perne pentru toti prietenii. Tetiera moale rezolva aceasta problema pentru tine.

Fiind la moda si in trecut, paturile cu tetiera capitonata revin in centrul atentiei dand intotdeauna impresia de lux si de bun gust. Deoarece multe paturi de acest gen au preturi ridicate, s-au creat numeroase tutoriale DYI pentru pasionatii de proiecte.

Noi avem o oferta de pret variata, usor accesibila, fiind posibila chiar si plata in rate. Bucura-te si tu de aceast lux, fara sa-ti faci probleme ca va fi de prost gust sau ca se va destrama in timp.

Alege varianta care-ti place mai mult!

Potrivite oricarui ambient

Indiferent de modul in care ti-ai amenajat locuinta, paturile noastre se potrivesc oricarui ambient, putandu-ti alege din nuante de crem, maro, negru.

Cu paturile din piele ecologica Drimus nu dai gres nicodata!

Usor de intretinut

Tapiteria de piele ecologica fac intretinerea paturilor usoara, singura grija fiind probabil o pisica nealintata la timp, deoarece sigur vei petrece mai mult timp in noul tau culcus.

Nu-ti mai faci griji de petele ce intra in tesatura. Recomandam produse de ingrijirire a pielii pentru a asigura mai mult luciu si un aspectul nou mai mult timp.

Vezi noua gama de - paturi piele ecologica - Drimus!

Reduceri de 24% !!!

Paturi piele ecologica - pentru cei care isi doresc mai mult decat un simplu pat.

Incearca-le si tu!

Pat piele ecologica SamaraPat piele ecologica cu somiera BonitaPat piele ecologica cu somieran Samanta