Mobilier pentru hol

Holurile aglomerate nu sunt doar neatractive ci pot crea un mediu periculos. Lovirea de mobila, impiedicarea de obiecte si alte astfel de actiuni pot fi periculoase in holurile aglomerate. Puteti scapa de aglomeratia din hol prin organizare sau reproiectare. Noi va ajutam cu mici sfaturi pentru a scapa de un hol prea aglomerat.

Idei mobilier hol

Peretii: articolele proeminente fixate pe pereti restrang holul si sunt un potential pericol. Evitati aglomerarea peretilor cu rafturi, oglinzi, cuiere in care va puteti lovi. Aplicati un gri deshis sau crem pentru a crea impresia unui hol mai spatios.

mobila hol

Mobila: alegeti mobila care sa lase holului un pasaj minim de trei metri prin care sa va deplasati, de exemplu daca introduceti scaune voluminoase, mese, lazi intr-un hol ingust puteti bloca trecerea. Piesele de mobilier de culori inchise sunt grele din punct de vedere vizual si par ca ocupa mult mai mult spatiu decat in realitatea.

mobilier hol hol?

Lumina: instalati spoturi pe tavan pentru a ilumina spatiul de trecere fara a bloca spatiul. Instalati o sursa de lumina cat mai naturala pentru a face holul sa para deschis si aerisit. Eliminati draperiile grele din ferestre. Puteti inlocui aceste draperii cu jaluzele din lemn si care asigura un hol intim fara ca acesta sa para aglomerat.

hol mobila

Accesoriile: mai putin este mai bine atunci cand accesorizezi un hol. Numeroase accesorii pot crea un hol inghesuit. Puteti pune in hol cateva elemente decorative si utile, cum ar fi un suport pentru scrisori, un suport pentru chei si un ceas de perete.

cuier

De asemenea puteti pune un ghiveci sau o vaza supradimensionata in locul mai multor accesorii mici. Puneti o oglinda mare la capatul holului pentru a da impresia unui hol mai mare.