Mobila pentru dormitor

Stiai ca pentru dormitoarele intunecoase nu este bine sa alegi o mobila dormitor inchisa la culoare pentru ca incaperea va parea mica si va crea o sanzatie de claustrofobie. Pentru a crea o ambianta placuta si relaxanta poti alege culoarea lemnului natural, mai ales ca acesta se poate asorta foarte usor.

mobila dormitor

Gandeste-te cine va folosi dormitorul

Stabileste daca este un dormitor principal, un dormitor de copii sau unul pentru musafiri. Stabilind din start aceste lucruri iti va fi mult mai usor sa faci alegerile corecte.

Atentie la spatiul disponibil

Dormitorul este o zona de odihna si relaxare. Acest spatiu nu trebuie sa fie niciodata prea mic sau prea incarcat. Alege minimul necesar adica un pat, un dulap si apoi vezi daca iti mai incape restul.

Alege strictul necesar

mobila dormitor

Alege pisele de mobila cele mai importante pentru tine sau pentru beneficiar. Daca esti in etapa de cautare mobila dormitor inca nu trebuie sa alegi obiecte precise si prin urmare nu te intereseaza momentan stilul, materialul si culoarea ci obiectul de mobilier in sine. Daca dormitorul este mai mult decat o simpla zona de dormit, atunci ar trebui sa existe noptiere pentru veioze de citit sau un fotoliu confortabil.

mobila dormitor

Mizeaza pe functionalitate

Tine cont de noile tendinte in materie de mobila dar alege mobila functionala pentru beneficiar. Este inutil sa cumperi un pat foarte jos doar pentru ca este la moda daca persoana care il va folosi nu se simte bine in paturi apropiate de podea.