Mobila de bucatarie

Pentru inspiratie si documentare v-am pregatit cateva sfaturi pentru a va fi usor sa alegi mobila de bucatarie.

Bucataria este o incapere esentiala, trebuie sa fie practica, confortabila, luminoasa si sa ofere posibilitatea de a te misca in voie iar deseori trebuie sa fie si locul pentru luat masa.

mobila de bucatarie

Mobila de bucatarie de comanda este o solutie mai buna. Poti utiliza spatiul mult mai bine pentru ca iti organizezi bucataria dupa stilul si nevoile tale. Cel mai bun material pentru bucatarie este cel tratat chimic.

O buna alegere este mobila din pal pantru ca rezista bine la umezeala si nu este costisitoare. Detaliile sunt cele care fac diferenta si cand vine vorba de mobila de bucatarie detaliile inseamna feronerie, corpuri de iluminat, blatul de bucatarie, plita si accesoriile.

mobila de bucatarie

Tehnologia de varf este un detaliu util si practic. Culorile sunt detalii esentiale si au un rol foarte important, Rosu, galbenul si portocaliul sunt culori calde si energizante iar albastrul verdele si violetul sunt culori reci care creaza o atmosfera linistita.

Nu evita culorile tari, negrul sau albul. Atunci cand alegi mobila de bucatarie este bine sa tii cont si de gresie sau parchet, de ianltimea bucatariei si de locul in care se afla fereastra in raport cu usa.

mobila

Mobila de bucatarie intra in cadrul mobilierului de stricta necesitate. In raport cu marimea bucatariei se alege si marimea mobilierului. Alegerea mobilei de bucatarie este o chestiune foarte serioasa intrucat bucataria este una din incaperile esentiale.

O buna alegere este mobila de bucatarie din pal sau din aglomerat pentru ca este rezistenta la umezeala si mai putin costisitoare. Sunt ieftine, moderne, usor de curatat si rezistente.

Toate aceste caracteristici sunt cuprinse in oferta noastra de mobila de bucatarie. Poti avea bucataria clasica Eco alcatuita din patru corpuri modulare la pretul de doar 399 lei.

De asemenea, iti oferim bucataria “Viena”, alcatuita din corpuri superioare, corpuri inferioare si blat termorezistent, din pal melaminat la pretul de 699 lei cu TVA. Nu mai astepta! Comanda acum mobila de bucatarie preferata la un pret pentru toate buzunarele.