Mobila pentru copii

Stim ca mobila din camera copilului va pune probleme si de aceea venim in sprijinul dumneavoastra cu cateva idei si sfaturi de care e bine sa tineti cont.

1. Mobila pentru copii

Cel mai important este sa te asiguri ca mobila pentru copii nu va cadea pe copilul tau. Chiar daca mobila pare fixa si stabila ar parea o piesa de mobilier atunci cand copilul se catara pe ea este foarte posibil sa cada. Pentru a iti tine copilul in siguranta fata de astfel de accidente asigura-te ca mobila sta fixa pe perete.

mobila copii

2. Nu lasa la indemana copilului nimic ce poate fi inghitit

Ai grija ca mobila sa nu aiba nimic ce se poate desprinde si inghiti pentru ca este specific copiilor sa guste din tot ce gasesc pe jos.

3. Firele si electricitatea

mobila copii

Va recomandam sa folositi prizele speciale pentru camera copilului. Acele prize cu capac pe care toti parintii obisnuiau sa le foloseasca nu sunt atat de sigure, deoarece copilul, urmarindu-te, va invata sa dea capacul la o parte.

mobila copii

4. Poti instala dispozitive de monitorizare.

Daca esti inca nelinistit din cauza ca copilul se poate da jos din patut poti instala o camera video. Cu ajutorul acestuia poti monitoriza somnul copilului, si poti vedea daca are nevoie de tine.