Mobila bucatarie pret

Cum amenajam bucataria?

Criteriile de urmat pentru a alege corect mobila de bucatarie:

- Stilul de viata. Bucataria este spatiul care trebuie sa reflecte nevoile celor care isi desfasoara activitatea acolo.

mobila bucatarie pret

- Spatiul. Stabiliti dinainte cum va fi folosit acest spatiu, daca il veti folosi doar ca loc pentru gatit sau va fi si loc de intalnire cu familia, zona de stat cu prietenii sau spatiu de joaca si teme pentru copii.

- Proiectul. Este influentat de mai multe aspecte cum ar fi materialele, culorile, electrocasnicele si accesoriile. Atunci cand locuinta nu este inchiriata este mai bine sa inlocuiti anumite elemente din bucatarie cum ar fi chiuveta, frigiderul, aragazul decat sa fortati proiectul pentru a le pastra.

mobila bucatarie

- Materialele. Folosirea corecta a materialelor va asigura ca fiecare componenta isi va mentine puterea si rezistenta la uzura.

- Culorile. Alegerea culorilor este importanta deoarece acestea iti vor defini stilul, cu cat alegem mai corect cu atat vom fi mai multumiti pe o perioada mai lunga.

mobila bucatarie

- Siguranta. Va recomandam sa luati in calcul instalatia de gaze si electrica, materialele de rezistenta si protectie, toxicitatea adezivilor si vopselelor.

- Garantiile. Atunci cand cumparati mobila pentru bucatarie asigurati-va ca veti primi garantii pentru inlocuirea componentelor imperfecte sau cu daune neasteptate.