Sfaturi mese de bucatarie

Mesele de bucatarie trebuie alese tinand cont de cateva detalii foarte importante pe care le vom enumera mai jos:

mese bucatarie

- In primul rand tine cont de utlitate. Ce ai nevoie de la mese de bucatarie? Daca nu raspunzi corect la aceasta intrebare nu vei avea masa de bucatarie pe care ti-o doresti.

- si dimensiunile joaca un rol foarte important in amenajari. Achizitionarea de mese de bucatarie se va face in functie de dimensiunile bucatariei si de numarul de persoane care o vor utiliza.

- stilul decorativ. La fel ca in amenajarea oricarei incaperi este recomandabil ca bucataria sa pastreze stilul in care este decorat restul casei, si de asemenea e de preferat ca masa sa respecte stilul bucatariei pentru a pastra un aspect unitar.

masa bucatarie

- forma – citeriile care vizeaza forma au in vedere spatiul disponibil, deisgnul si modul in care sunt pozitionate piesele de mobilier.

- culoarea mobilei este un aspect important in alegerea mobilei de bucatarie. Culoarea nu trebuie aleasa pentru a se afla in tendinte ci in functie de culoarea peretilor si pardoselii.

mese bucatarie

- puteti alege o schema cromatica ton pe ton care prompune alaturarea mai multor tonuri ale aceleiasi culori. Este necesar ca masa pentru bucatarie sa se intretina usor si sa fie rezistenta la umiditate, temperaturi ridicate si agenti chimic.

mese pt bucatarie

- se recomanda ca masa sa fie neteda, striatiile favorizand dezvoltarea bacteriilor. Se poate opta pentru o masa din granit, un material elegant si o durata de viata foarte lunga.