Masute living. Sfaturi decorare masute living

9 moduri unice de a accesoriza masuta de cafea

1. Tavite chic

Tavitele au fost inlaturate pentru o vreme fiind considerate invechite, dar se pare ca in ultimul timp au revenit in trend. Acum gasim tavite in materiale neasteotate si diverse modele decorative care le fac sa fie estetice si moderne deci sunt atat functionale cat si decorative pe masuta de cafea.

masute living

2. Alege o schema de culori

Se recomanda limitarea la doua trei culori cu care sa asortam si masuta pentru living la care se mai poate adauga si o pata de culoare diferita, ca cea din imagine.

masute living

3. Incearca sa ai ceva vechi, ceva modern, ceva organic si ceva care sa ia ochii in aceeasi incapere.

masute living

4. Gaseste o intrebuintare cartilor vechi

Sa folosesti carti pentru a decora masuta pentru living nu este tocmai o idee originala, dar daca in loc sa punem cartile pe masa le vom pune dedesubt vom crea un suport colorat pentru masuta. Cartile vor fi accesibile musafirilor care doresc sa se relaxeze, si astfel avem si stil si practic in acelasi loc.

masute living

5. O picatura de culoare

Chiar daca iti plac culorile neutre, prea mult maro intr-o incapere poate fi obositor. Daca si canapeaua si masuta sunt maro inchis atunci trebuie sa luminezi incaperea cu o pata de culoare. Accentele simple ca florile, lumanarile sau pozele pot face putina lumina.

masute living

6. Ceva sentimental

Poti pune pe masuta ceva ce te reprezinta, un suvenir, o amintire din calatorii sau obiecte care pot stimula conversatia.

masute living

7. Uita de vaze

Ia un giveci! Desigur, ne place sa vedem un buchet proaspat in vaza dar o solutie mult mai practica este un ghiveci cu o planta care sa infloreasca.

masute living

8. Incurajeaza interactiunile

Decorati masa cu bucati de jocuri, de exemplu piesele de domino pot fi puse ca obiecte decorative.

masute living

9. Creaza impresia de spatiu mai mare

O lupa poate fi folosita pe post de element decorativ, Lupele sunt alternative ideale pentru gramezile de carti care se puneau inainte pe masutele din living ca decor si in plus spatiul nu va parea atat de incarcat.