Click aici pentru modele de masa extensibila

Masa extensibila fiabila, ieftina

Piata imobiliara este in plina reconfigurare. Se cauta garsoniere si apartamente mici. Astfel, si mobilierul va trebui adaptat. In primul rand, va trebui sa luati in calcul o masa extensibila. Alaturi de pat, care va fi, de asemenea, extensibil, aceasta ocupa cel mai mult loc.

  

In acest mod va veti asigura ca spatiul nu va fi ocupat de mobilier inutil. Totul va fi extrem de versatil, astfel incat spatiul sa nu devina sufocant ci, printr-o organizare eficienta sa devina intim si cochet. Da, va conta mult si organizarea camerelor si modul in care intregul proiect a fost gandit pentru a veni in intampinarea acestor deziderate. Dar mai departe, tine de ingenuozitatea proprietarilor. Sau, de ce nu, de inventivitatea producatorului de mobila. Pentru ca veti avea nevoie de o mobila realizata la comanda. Se cere o colaborare perfecta intre proprietar si cel care face mobila. Pe langa toate dimensiunile apartamentului vor conta extrem de mult si ideile care se vor naste din aceasta colaborare.

Nu uitati ca daca tot realizati o mobila la comanda, veti pune accentul pe originalitate. Veti dori obiecte personalizate si materiale alese pe spranceana. Nu va sfiiti sa ii comunicati liber meseriasului toate doleantele pentru ca, in final, sa obtineti mobila dorita.

Modele de masa extensibila:

masa plianta Practic Fag
masa plianta MD1
masa plianta Practic
masa plianta cu usa si sertar
masa plianta 8 persoane
masa plianta 12 persoane
masa plianta 10 persoane