Masa cafea

Nu este nicio indoiala ca masa de cafea poate aduce un plus de stil in incaperea in care este pusa, si prin urmare este idnicat sa alegem mesele de cafea in functie de utilitatea practica si de efectul pe care il are asupra designului.

masa cafea

Dimensiunea este foarte importanta pentru o masa de cafea. Spre deosebire de alte tipuri de mese masa de cafea trebuie sa se asemene cu cuanapeaua si fotoliile si sa se si potruveasca intre ele.

masuta cafea

Masa de cafea trebuie sa fie intotdeauna mai joasa decat canapeaua.

Alege forma pentru masa de cafea, in functie de ce se potriveste cu restul camerei. Daca ai o canapea lunga atunci recomandat este sa alegi o masa de cafea dreptunghiulara. Masa de cafea patrata se potruveste in spatiile mici sau atunci cand vre ca musafirii sa stea pe toate laturile mesei.

mese cafea

]Dupa ce ai ales forma si dimensiunile trebuie sa te orientezi si spre partea practica a masutei. Masutele pot fi cu etajere, cu rafturi, cu roti. Pentru spatiile mari cu accente vintage, masa poate fi sb forma unui cufar adaptat.

masa cafea

In ceea ce priveste masa de cafea posibilitatile sunt multiple. Stilul camerei dicteaza stilul mesei Asa cum masa de cafea poate fi in diferite forme si materiale.

Stilul camerei are un impact major in alegerea mesei de cafea.