Idei dormitoare tineret

Adolescentul tau este prea mare pentru camera pe care o are si are nevoie cu disperare de o camera mai sofisticata, o camera in care isi va aduce prietenii. Mai jos avem 15 pentru camere de tineri pe care acestia le vor iubi si care te vor ajuta sa le transformi usor camera.

1. Vopseste o bucata de perete sub forma de tabla de scris Tablele pot fi foarte scumpe, si acesta este cel mai simplu mod de a crea una cu costuri minime. Un al truc este sa pozitionati patul cu capatul spre acest perete.

dormitoare tineret

2. Construieste o platforma Acest design de platforma nu are doar un pat care poate fi tras afara sau rulat inapoi in timpul zilei ci si rafturi pentru carti si platforma principala are sertare pentru paturi, haine etc.

dormitoare tineret

3. Coloreaza patul Alege o culoare inchisa pentru pat si pentru a da un accent sofosticat camerei. Portocaliul poate fi folosit pentru a contrasta cu patul inchis la culoare, pentru a aduce o pata de prospetime in camera. De asemenea trei globuri sferice pentru lumina sunt elemente moderne pentru camera tanarului.

dormitoare tineret

4. Foloseste panourile pentru pereti

Foloseste un panou din MDF sau zapada artificiala pentru a crea un panou ce poate fi umplut cu obiecte decorative in diferite culori si materiale. Se pot include si mici table pentru scris in acest panou.

5. Creaza spatii de depozitare

Pot fi folosite rafturile cubice pentru a depozita lucrurile preferate si a crea si un efect in acelasi timp.

dormitoare tineret

6. Folosetse luminile pentru a crea un colt special

Se poate crea un colt special sau o zona pentru imbracat si aranjat, prin colorarea peretelui contrastant cu restul camerei. Luminile micute atasate pe perete sunt perfecte pentru a crea lumina necesara machiajului si imbracatului.

dormitor tineret

7.Ridica patul Daca ai nevoie de spatiu poti opta pentru un pat etajat.

8. Creaza un spatiu dedicat studiului O necesitate importanta pentru camera tinerilor este locul pentru studiu. Un birou cu un dulapior mic si poze poate fi inspirant can lucrezi la calculator.

dormitor tineret

9. Alege lumini simple dar eficiente

dormitor tineret

10. Alege un decor simplu daca spatiul este mic

Daca tanarul are o camera mica atunci alege un decor simplu care sa creeze impresia de spatiu larg.

dormitor tineret

11. Alege culorile in asa fel incat sa se potriveasca cu accesoriile Poti vipsi un perete de o culoare care sa se potriveasca cu ramele pozelor si alte accesorii. Acest ,od de a decora mareste spatiul.

12. Adauga biroului un panou pentru agatat obiecte

13. Separa camera in diferite zone

14.Foloseste rame si oglinzi ca elemente cheie Folosetse rame de diverse dimensiuni in aceeasi culoare cu o oginda pentru a crea efecte pe perete. Pot fi puse cuvinte sau postere om aceste rame sau pot fi lasate goale.

15. Ia in calcul paturile supraetajate Poate ca atunci cand erau copii paturile supraetajate nu erau o solutie buna dar acum ca au crescut tinerii pot avea nevoie de un pat in plus cand gazduiesc un prieten peste noapte.