Clic aici pentru dormitoare ieftine

Dormitoare ieftine originale

Mobilarea unei case este categoric un efort financiar. Dar de ce nu ati arunca o privire si la oferta noastra de dormitoare ieftine? Suntem siguri ca veti fi surprinsi.

Chiar daca sunt ieftine, nu facem niciun rabat la calitate. Nu orice produs ieftin isi va trada pretul. Dormitoarele noastre se vor in primul rand extrem de calde, primitoare, odihnitoare.Un dormitor trebuie sa fie, in primul ,rand, un spatiu intim, in care fiecare sa se regaseasca dupa o zi obositoare. Un spatiu personal in care sa va puteti oricand abandona. De aceea elementul central va fi patul. Optand pentru o mobila mai ieftina va vor ramane bani pentru alegerea unei saltele ceva mai performante. In acest fel, compromisul va fi pe deplin justificat. 

            

                  

 

Patul este piesa cea mai importanta a oricarui mobilier de dormitor. Paturile prezentate de noi au dimensiuni generoase, sunt din materiale rezistente si imbunatatesc vizual aspectul dormitorului. Paturile Samara, Dakota, Samanta, Mokka si Bonita au somiera inclusa iar tapiteria este confectionat din piele ecologica de calitate.