Cateva sfaturi pentru a alege corect cuverturi de pat

Daca doriti sa improspatati aspectul dormitorului, cuverturile pentru pat sunt o solutie eficienta si ieftina. Chiar daca pare ceva simplu, cumpararea unei cuverturi de pat poate fi dificila, si uneori puteti face greseli elementare. Tocmai de aceea noi va ajutam cu cateva sfaturi:

- Stabiliti marimea patului si a cuverturii. Fara sa stiti exact marimea patului nu veti putea lua cuvertura potrivita, indiferent ce model alegeti si in ce mod doriti sa o asezati. Apoi stabiliti ce dimensiune sa aiba cuvertura, daca doriti sa fie lunga si sa treaca de margini sau daca doriti una ceva mai scurta.

- Stabiliti culoarea. Culoarea reprezinta unul dintre cele mai importante criterii in alegerea unei cuverturi, avand un efect pyternic pentru aspectul general al camerei. Inventariati culorile din camera si pornind de la ele alegeti culorile pentru cuvertura, sau ganditi-va la o cloare complementara pentru acestea.

- alegeti un stil. Gama si texturile in care se gasesc cuverturile este vasta. Puteti alege o tema marina, in albastru, pentru o camera de baiat in care dungile orizontale ale cuverturii sa corespunda cu cele verticale de pe perdea. Pentru design-uri abstracte se gasesc cuverturi cu modele minimaliste.

- se gasesc cuverturi maltlasate sau nematlasate, cu o fata sau cu doua

- daca cuvertura are in set si fete de perne atunci ati scapat de grija asortarii pernelor.