Coltar de bucatarie

Chiar daca coltarele sunt preferate in locul canapelelor au un mare impact asupra elementelor de design din camera.

coltar de bucatarie

Dupa ce te documentezi despre toate tipurile de coltare existente vei putea sa hotarasti care e cel mai bun coltar pentru tine.

Avantaje coltare bucatarie

Coltarele sunt foarte practice in bucatarie sau langa bucatarie pentru ca le puteti folosi pentru discutii la o cafea, pentru a lua masa sau pentru depozitare. Folosind coltarele puteti gazdui mai multe persoane intr-un spatiu mai mic in comparatie cu o masa cu scaune traditionala.?

coltar bucatarie

Pentru a putea folosi si colturile si a da un look modern bucatariei poti opta pentru o msa dreptunghiulara sau una in forma de L care sa se potriveasca si cu coltarul.

Coltarele sunt si ele de mai multe tipuri si au diverse intrebuintari pe care vom incerca sa le expunem mai jos:

coltar bucartarie

- coltarele clasice, cu modele inflorate, din lemn, masive si incomode nu se mai potrivesc in bucatarii moderne.

-exista idei ingenioase de coltare si banchete, mai ales pentru bucatarii mici in care spatiul de depozitare pune probleme.

coltare bucatarie

- de obicei se apeleaza la coltare atunci cand avem un spatiu mic, dorim sa cream spatiu de depozitare sau dorim sa cream zone de separare cu ajutorul lor.

- coltarele sunt elemente fixe de mobilier si spatiul pe care il necesita este mult mai mic decat in cazul mobilei conventionale.

- inaltimea spatarului se poate ajusta in asa fel incat sa intre perfect sub glaful ferestrei

- mobilierul fix poate fi utilizat si pentru separarea anumitor zone, in special cand bucataria este deschisa spre living.