Ce alegem saltea moale sau tare?

Cand dorim sa cumparam o saltea deobicei ne intrebam ce tip de saltea ar fi mai buna, una moale sau una tare. Alegerea nu este una chiar asa de simpla exista argumente si contra argumente pentru ambele tipuri. In continuare o sa incercam sa enumeram cateva din argumentele si contra argumentele pentru fiecare tip de saltea.

pozitie incorecta saltea moale

Saltea moale

O saltea moale este creata pentru cei ce vor sa doarma cu o senzatie gen de a dormi pe un "norisor" sau "in puf", dar acest lucru poate nu este chiar indicat pentru dvs. O saltea moale poate avea consecinte neplacute pentru coloana dumneavoastra, acesta fiind intr-o pozitie incorecta. Nu se recomanda o saltea moale pentru persoanele cu dureri de spate sau celor cu o greutate corporala mare.

Saltea tare

O saltea tare este o alegere pentru cei ce prefera sa doarma pe o suprafata tare sau pentru cei ce au probleme cu durerile de spate. Contra-argumentele in a alege o saltea tare sunt: posibilitatea de a impedica circulatia sanguina cea ce poate cauza dureti de sold, zona lombara sau gat, deoarece in zona umerilor si a soldurilor coloana nu se cufunda in saltea, coloana vertebrala este supusa unei presiuni suplimentare si incepe sa oboseasca.

pozitie corecta saltea tare

Consiliere si suport

Drimus va ofera consiliere gratuita pentru a alege salteaua potrivita cerintelor si nevoilor dvs. Nu ezitati sa ne contactati.