Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si poti castiga


un scaun de birou er103 pe saptamana!


icon

Bucatarii la comanda - rapid si ieftin

Bucataria este, cu siguranta, cel mai personal spatiu. Cu greu veti gasi o mobila de serie care sa ocupe intregul spatiu, sa se muleze exact pe electrocasnicele pe care deja le aveti si, pe deasupra, sa va si placa. Si atunci nu va ramane decat sa apelati la bucatarii la comanda.

Toate dimensiunile vor fi comunicate producatorului impreuna cu preferintele legate de aranjament, materiale, culori. Este de preferat o simulare 3D inainte de a lansa comanda. Nu de alta, dar o imagine cat mai realista, realizata cu un program profesionist valoreaza intr-adevar cat o mie de cuvinte. Plus ca in felul acesta veti beneficia si de o montare exacta a fiecarui element.

Exista intotdeauna si varianta Ikea. Pentru ca micul mester din fiecare dintre noi incearca din cand in cand sa se puna in valoare. Dar, oricat de frustrat ar fi acesta, nu va sfatuim sa incercati sa va cumparati intreaga mobila de bucatarie de la Ikea. Poate fi incercarea vietii, iar concediul se poate dovedi mult prea scurt... Chiar va recomandam sa va „condimentati” locuinta cu produse Ikea, dar nu exagerati. Veti pierde acea nota de originalitate care da farmec oricarei locuinte.